Information omkring vores vinter udstilling den 9-10 januar 2021

Vigtigt!

På grund af Covid-19 restriktionerne er udstillingen aflyst.

Bornholms Racekaninforening afholder den 9-10 januar 2021 vinter udstilling i Søndermarkshallen, Aakirkeby vej 136, 3700 Rønne.

Sidste frist for tilmelding af racekaniner og kælekaniner til udstillingen er  ------- den -- januar 2021.

TILMELDING ER IKKE ÅBEN ENDNU.

Racekaninudstilling.

Spørgsmål vedrørende tilmelding osv kontakt jenskjoller@pc.dk

(TILMELDING ER IKKE ÅBNET)

Stadepenge er 60 kr. pr. kanin og der præmieres i klasse L2 fra 95 point (ungdommens medlemmer 94 point). Vi anvender PC-udskrevne bedømmelses kort, pokaler er åben for alle bortset fra bornholmsmesterskabspokalen.

Ejererklæringer og udstillings brev med mere, bliver udsendt snarest efter den -- januar.

(husk at tjek mail og især spam)

Stade pengene skal betales til konto i Nordea, reg.nr. 0657, konto nr. 6575612804, med betalers navn, senest ------- den -- januar 2021. Der betales for alle tilmeldte kaniner.

Ved tilmelding accepterer du at dit navn, adresse og telefonnummer optages i udstillingskataloget. Du accepterer ligeledes at billeder taget i udstillingssalen kan blive offentliggjort på såvel sociale medier og hjemmesider.

Lørdag aften (9 januar) afholder vi fællesspisning, hvor alle er velkomne til at deltage i en hyggelig aften.

Sidste frist for tilmelding til fællesspisningen er senest fredag den 8 januar 2021 til Jesper Tranberg.

tlf.: 27 59 19 33 (helst efter klokken 18:00) eller på mail: jesperbornholm@msn.com

Spørgsmål vedrørende udstillingen/overnatning kan stilles til

Jesper Tranberg på tlf.: 27 59 19 33 eller på mail: jesperbornholm@msn.com

Kælekaninudstilling.

(TILMELDING ER IKKE ÅBEN ENDNU)

Bornholms Racekaninforening afholder kælekanin udstilling søndag den 10 januar 2021 i Søndermarkshallen, Åkirkebyvej 136, 3700 Rønne.

Der vil være præmie til de 3 bedste kælekaniner.

Stadepengene er 30 kroner pr tilmeldt kælekanin.

Bedømmelsen foregår søndag den 10/1-2021 kl 11.00

(sidste frist for tilmelding er den  -- januar 2021)

Spørgsmål vedrørerende tilmelding osv kontakt jenskjoller@pc.dk

Stade pengene skal betales til konto i Nordea, reg.nr. 0657, konto nr. 6575612804, med betalers navn, senest den -- januar 2021.

Der betales for alle tilmeldte kaniner.

Ejererklæringer og udstillings brev med mere, bliver udsendt snarest efter den -- januar 2021.

(husk at tjek mail og især spam mappen)

Spørgsmål vedrørende kælekaninudstilling kan stilles til         Jesper Tranberg på tlf.: 27 59 19 33 eller på mail: jesperbornholm@msn.com