Information omkring vores efterårsudstilling den 24-25 oktober 2020

Vigtigt!

På grund at Covid-19 restriktionerne, er det kun muligt for medlemmer af Danmarks Kaninavler Forening, at udstille racekaniner og/eller kælekaniner til denne udstilling. Ikke medlemmer vil derfor ikke kunne udstille denne gang.

Der vil heller ikke være åben for publikum, da vi ikke må være mere end 50 personer.

Vi vil derfor bede jer om at ikke tage jeres familie med denne her gang, vi er nød til at gøre sådan, at der ikke vil være for mange folk i hallen på en gang.
Vi gør en undtagelse ved børn så de må gerne tage en af deres forælder med.

Bornholms Racekaninforening afholder den 24-25 oktober 2020 efterårsudstilling i Søndermarkshallen, Aakirkeby vej 136, 3700 Rønne.

Sidste frist for tilmelding af racekaniner og kælekaniner til udstillingen er fredag den 16 oktober 2020.

TILMELDING ER LUKKET.

Racekaninudstilling.

Spørgsmål vedrørende tilmelding osv kontakt jenskjoller@pc.dk

(TILMELDING ER LUKKET)

Stadepenge er 60 kr. pr. kanin og der præmieres i klasse L2 fra 95 point (ungdommens medlemmer 94 point). Vi anvender PC-udskrevne bedømmelses kort, pokaler er åben for alle.

Ejererklæringer og udstillings brev med mere, bliver udsendt snarest efter den 18 oktober.

(husk at tjek mail og især spam)

Stade pengene skal betales til konto i Nordea, reg.nr. 0657, konto nr. 6575612804, med betalers navn, senest mandag den 19 oktober 2020. Der betales for alle tilmeldte kaniner.

Ved tilmelding accepterer du at dit navn, adresse og telefonnummer optages i udstillingskataloget. Du accepterer ligeledes at billeder taget i udstillingssalen kan blive offentliggjort på såvel sociale medier og hjemmesider.

Lørdag aften (24 oktober) afholder vi fællesspisning, hvor alle er velkomne til at deltage i en hyggelig aften.

Sidste frist for tilmelding til fællesspisningen er senest fredag den 23 oktober 2020 til Jesper Tranberg.

tlf.: 27 59 19 33 (helst efter klokken 18:00) eller på mail: jesperbornholm@msn.com

Spørgsmål vedrørende udstillingen/overnatning kan stilles til

Jesper Tranberg på tlf.: 27 59 19 33 eller på mail: jesperbornholm@msn.com

Kælekaninudstilling.

(TILMELDING ER LUKKET)

Bornholms Racekaninforening afholder kælekanin udstilling søndag den 25 oktober 2020 i Søndermarkshallen, Åkirkebyvej 136, 3700 Rønne.

Der vil være præmie til de 3 bedste kælekaniner.

Stadepengene er 30 kroner pr tilmeldt kælekanin.

Bedømmelsen foregår søndag den 25/10-2020 kl 11.00

(sidste frist for tilmelding er den 16 oktober 2020.)

Spørgsmål vedrørerende tilmelding osv kontakt jenskjoller@pc.dk

Stade pengene skal betales til konto i Nordea, reg.nr. 0657, konto nr. 6575612804, med betalers navn, senest den 19 oktober 2020.

Der betales for alle tilmeldte kaniner.

Ejererklæringer og udstillings brev med mere, bliver udsendt snarest efter den 18 oktober 2020.

(husk at tjek mail og især spam)

Spørgsmål vedrørende kælekaninudstilling kan stilles til         Jesper Tranberg på tlf.: 27 59 19 33 eller på mail: jesperbornholm@msn.com